TRKA ZA LIGOM ŠAMPIONA: Liverpul dočekuje staru mušteriju Čelsi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 10:09

TRKA ZA LIGOM ŠAMPIONA: Liverpul dočekuje staru mušteriju Čelsi

Meč počinje u 21.15 časova.

Liverpul je posle očajnog perioda došao u poziciju da se bori za plasman u Ligu šampiona, dok se Čelsi dolaskom Tomasa Tuhela vratio u trku za elitno takmičenje. Deul na “Enfildu” je važan za obe ekipe koje jure barem četvrto mesto na tabeli.

Trka za titulu u Premijer ligi nije neizvesna, ali zato za plasman u Ligu šampiona jeste veoma. U njoj se nalaze Liverpul i Čelsi koji igraju večeras (21.15) na Enfildu, a i jednima i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugima je ovaj meč izuzetno važan. Kvota na keca je 2,45, na dvojku 2,95, na iks 3,30, a na 3+ 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.

Liverpul je prekinuo niz od četiri poraza protiv Šefild junajteda, a Čelsi mu je redovna mušterija u Premijer ligi. “Redsi” su dobili četiri poslednja međusobna meča, pa veruju da će nastaviti seriju.

Čelsi od dolaska Tuhela nema poraz na tri fronta, igra tvrdo, sa vrlo malo golova. Imaju dva remija u poslednja dva kola šampionata, a savladali su Atletiko Madrid kao gost u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Prvi duel u sezoni Liverpul je dobio na “Stamford bridžu” sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.