TRINKIJERI PRAVI MAŠINERIJU: Za Bajern POTPISAO još jedan REPREZENTATIVAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:49

TRINKIJERI PRAVI MAŠINERIJU: Za Bajern POTPISAO još jedan REPREZENTATIVAC!

Još jedno pojačanje u nizu.

Kako stoje stvari, minhenski Bajern, predvođen Andreom Trinkijerijem, završio je sa sastavljanjem rostera za predstojeću sezonu. Robin Amaize se vratio iz Oldenburga sa pozajmice, potpisao je novi ugovor do leta 2022. godine sa klubom i tako praktično postao šesto i poslednje pojačanje Andree Trinkijerije za sezonu pred nama.

Pre njega u klub su stigli Malkom Tomas, Džejlen Rejnolds, Džahuan Džonson, Nik Vajler-Beb i Vejd Boldvin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

Ekipu je ovo leta preuzeo Andrea Trinkijeri, koji je godinu dana pre isteka ugovora napustio redove Partizana kako bi ponovo radio u Nemačkoji i u Evroligi.

Italijan će tako imati sledeći roster na raspolaganju za narednu sezonu.

PG: Vejd Boldvin, Ti Džej Brej, Žan-Mark Šiško

SG: Nihad Đedović, Peteri Koponen, Dijego Flakadori

SF: Vladimir Lučić, Nik Vajler-Beb, Robin Amaize

PF: Džahuan Džonson, Pol Cipser, Aleks King

C: Džajlen Rejnolds, Malkom Tomas, Leon Radošević

Tu su i mladi Džejson Džordž, Saša Grent i Matej Rudan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.