TRINKIJERI PAZARI KOD KOKOŠKOVA: Bavarci pronašli POJAČANJE u Feneru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 11:52

TRINKIJERI PAZARI KOD KOKOŠKOVA: Bavarci pronašli POJAČANJE u Feneru!

Sprema se transfer...

Kako prenosi Emilijano Karkija, minhenski Bajern, na čijem čelu je od skora bivšitrener Partizana Andrea Trinkijeri, zainteresovan je za američkog košarkaša Malkoma Tomasa, koji trenutno nastupa za turski Fenerbahče koji, takođe od skora, vodi Igor Kokoškov.

Ovaj 31-godišnji centar je minule sezone igrao za Šanži u Kini i istanbulski Fenerbahče, trenutno je bez kluba.

Karkija navodi i da je odbio ponudu Breše, jasno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će ponudu iz Evrolige teško moći da odbije.

Real Madrid večeras (21.00) može da potvrdi titulu šampiona Španije. Ako savlada Viljareal, sve je gotovo, a kvota na to je 1,40. A trijumf Reala sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Viljareal.

Tomas je u Evropi igrao za Makabi, Himki i Fenerbahče, iza sebe ima 91 nastup u Evroligi, u proseku je beležio 6,7 poena i 4,4 skoka po meču.

Bavarce su zasad napustili Džon Huestis i Danilo Bartel, očekuje se da to uradi i Greg Monro, dok bi ekipu mogli da napuste i Matijas Lesor i Maodo Lo.

Jasno je da će Trinkijeriju trebati veliki broj novih igrača, seriju dolazaka mogao bi da otvori upravo Tomas, a Bavarci su zainteresovani i za bivšeg igrača Olimpijakosa Vejda Boldvina, kao i Kameruna Olivera iz Ironi Nes Zione.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.