TRINKIJERI: Ovo je još jedan korak da budemo bolji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI: Ovo je još jedan korak da budemo bolji (VIDEO)

Crno-beli su sada na 2-2.

Za tri poena košarkaši Partizana bili su bolji od Monaka u utakmici 4. kola Evrokupa. Sada crno-beli imaju učinak 2-2, a posle meča u Monte Karlu, sa novinarima je razgovarao i trener Andrea Trinkijeri.

- Počeću od kraja. Nismo pobedili sa pet, a mogli smo. Mislite da sam se iznervirao zbog toga? Nisam. Greške su nas koštale, ali igrali smo dobro. Radili smo ono ka čemu težimo, tako smo igrali. Promašili smo polaganje za plus pet, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali neću upirati prst u to, jer utakmica nije jedan potez. Šta bi bilo kad bi bilo... Ovo je košarka i neću da upirem prst u moje igrače. Nemam gorak ukus. Ovo je još jedan korak da budemo bolji. Nismo uradili sve, ali uradićemo sledeći put - rekao je Trinkjeri koji je imao zamerke na odabir šuteva.

- Imali smo užasan odabir šuteva tri četvrtine. Igrali smo u poslednjoj sa energijom i srcem. Sve je bilo ključ pobede, pozicioniranje, disciplina... - zaključio je temperamenti Trinkijeri.

U sledećem kolu, crno-beli će ugostiti Ritas, ali ih očekuju i obaveze u ABA ligi.

Pogledajte i detalje slavlja.

BONUS GALERIJA

Možete i da pogledate koreografije Grobara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.