TRI SRPKINJE U PRVIH 150: Sve popravile plasman, na vrhu nema promena

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 11:58

TRI SRPKINJE U PRVIH 150: Sve popravile plasman, na vrhu nema promena

Idemo.

Srpske teniserke Nina Stojanović, Aleksandra Krunić i Olga Danilović drugu nedelju zaredom napredovale su na WTA listi.

Stojanovićeva je popravila plasman za dve pozicije i sada je 117. sa 591 bodom, Krunićeva je bolja za tri mesta i trenutno je 122. sa 567 bodova, dok je Danilovićeva "napravila tri koraka napred" na 139. mesto sa 469 bodova.

Na vrhu je neprikosnovena Australijanka Ešli Barti sa 8.330 bodova, ispred Beloruskinje Arine Sabalenke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (5.698) i Čehinje Barborre Krtejčikove (5.533).

Iza njih slede Karolina Pliskova (Češka), Paula Badoza (Španija), Anet Kointavejt (Estonija), Garbinje Muguruza (Španija), Marija Sakari (Grčka), Iga Švjontek (Poljska) i Ons Žaber (Tunis).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.