TRESE SE OSTRVO: Džeko se VRAĆA u Premijer ligu! Izbor novog kluba IZNENADIO je sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 13:35

TRESE SE OSTRVO: Džeko se VRAĆA u Premijer ligu! Izbor novog kluba IZNENADIO je sve!

Kapiten napušta Romu.

Edin DŽeko se vraća na Ostrvo! Kako tvrdi specijalizovani fudbalski portal Transfermarkt, kapiten Rome bi, posle Mančester Sitija, mogao da obuče dres još jednog kluba iz Premijer lige.

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Inter – Milan.

Vrednost vođe reprezentacije BiH procenjuje se na 8.000.000 evra, odavno ga žele mnogi evropski giganti, a sada je u akciju krenuo i Everton.

Karlo Anćeloti je svestan da u napadu osim Dominik Kalvert-Luina nema drugih opcija, kada se radi o klasičnoj "devetki", pa obično na to mesto ubacuje Rišarlisona.

A post shared by Transfermarkt (@transfermarkt_official)

Po mišljenju mnogih, Brazilac ubojitiji po krilima nego u napadu, pa će pokušati da vrati Džeka u Premijer ligu. Podsetimo, kapiten Rome je sa Mančester Sitijem dva puta bio šampion Premijer lige, u sezonama 2012. i 2014.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.