TRESE SE ARENA! Grobari su OČITALI još jedan ČAS LJUBAVI. Sve je ove noći u CRNO-BELOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE ARENA! Grobari su OČITALI još jedan ČAS LJUBAVI. Sve je ove noći u CRNO-BELOM (VIDEO)

Izabranici Nenada Čanka žele da prekinu seriju poraza.

Košarkaši Partizana sastaju se sa ekipom Zadra u okviru petog kola ABA lige, a meč će biti ofigran u beogradskoj Štark Areni. Crno-beli će se posle četiri godine vratiti na mesto gde su 2014. godine doživeli šokantan poraz od Cedevite u plej-ofu tadašnjeg regionalnog takmičenja.

Ponovo se zaorila stara pesma Grobara koja je oživela neka stara sećanja...

Noć koju nijedan Grobar nikada neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da zaboravi, koliko god se trudio da dešavanja sa tog meča arhivira negde duboko u sebi... Partizan je bio na korak od finala i Evrolige, ali je trojka Nolana Smita sa polovine terena raspršila te snove i utišala mnogobrojen pristalice crno-belih na tom meču.

Suze tadašnjeg kapitena Partizana Žofrija Lovernja najbolje ospisuju koliko je taj poraz crno-belih bio težak i kakve je posledice doneo u narednim godinama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.