TRENER ZVANI VIRALA: Novi TAJM-AUT Dragana Bajića zbog koga gore društvene mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 17:49

TRENER ZVANI VIRALA: Novi TAJM-AUT Dragana Bajića zbog koga gore društvene mreže (VIDEO)

Trener Igoke u elementu.

 Trener košarkaša Igokee, Dragan Bajić ponovo je imao tajm-aut koji je postao viralan na drušrvenim mrežama. Strateg tima iz Laktaša često ne može da konroliše emocije i već je postao legendaran po izjavama za vreme minuta odmora, a sada je dodao i nove bisere u već bogatu kolekciju.

Njegov tim je poražen od Cedevita Olimpije u Ljubljani rezultatom 103:92, posle produžetka.

U dodatnih pet minuta Bajić je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio veoma besan, pošto je Igokea izgubila u produžetku sa 16:5. Zato nije birao reči prilikom tajm-auta.

pic.twitter.com/njY7jDxHJw

— SportBot (@SportBot11) November 23, 2020

- Prvi napad bacite loptu u aut, to ne mogu da verujem! Dalibore, promašiš zicer, to je neodgovornost, bre, je**te! Šta ja više da radim vama, daj koš, bre, majstore! Da ja dajem za tebe koševe, je li - besneo  je Bajić

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Ništa nije pomoglo Igosi su pretrpeli poraz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.