TRENER ŠERIFA PRETI ZVEZDI: Stanković najavljuje pobedu, ali i mi želimo TRIJUMF!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 19:52

TRENER ŠERIFA PRETI ZVEZDI: Stanković najavljuje pobedu, ali i mi želimo TRIJUMF!

Moldavci spremni da iznenade.

Šerif ne dolazi na Marakanu sa belom zastavom! Ukrajinski trener na kormilu moldavskog šampiona Jurij Vernjdub istakao je da njegova ekipa ima šansu protiv Crvene zvezde i da su njegovi igrači izuzetno motivisani pred sutrašnji duel.

Svi timovi u trećem kolu kvalifikacija su ozbiljni, a jedan od njih je Crvena zvezda. Očekujem dobru igru od oba tima. Gledao sam intervju Dejana Stankovića Stankovica, srpska ekipa se spremaju se za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedu, ali i naš cilj je pobeda - rekao je Vernjdub, a zatim se osvrnuo i na svoje fudbalere i njihov zdravstveni bilten:

- Svi igraču su zdravi i izuzetno motivisani čekaju duel.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.