TRENER GALATE ZADIVLJEN ZVEZDINOM IGROM: A onda su ga pitali za Marka Ivkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER GALATE ZADIVLJEN ZVEZDINOM IGROM: A onda su ga pitali za Marka Ivkovića

Crveno-beli ubedljivi protiv turskog tima.

Galatasaraj je ubedljivo poražen od Crvene zvezde u Beogradu, a trener turskog tima Ertugrul Erdogan priznao je da je njegova ekipa odigrala najlošiju utakmicu u dosadašnjem delu sezone.

TVITER GORI OD PRESREĆNIH DELIJA: Likuju zbog Galatasaraja, a OVO im je naročito bitno (FOTO)

KRATKO I UBOJITO! Kada Delije budu pročitale šta je Regland poručio, POLUDEĆE POTPUNO! (FOTO)

 - Čestitam Crvenoj zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i treneru Tomiću, ovo je bila jedna od naših najlošijih predstava od početka sezone. Počeli smo jako loše u prvoj četvrtini i nismo bili u šansu da se približimo Zvezdi i vratimo u utakmicu. Odbrambeno nismo nikako reagovali, čak i na mnogo situacija jedan na jedan, kao i u građenju i pozicioniranju za skokove, a sa druge strane nismo imali nikakvu ideju u napadu kako da se ponašamo na terenu. Ne znam zašto ali nisu želeli da dele loptu između sebe, igrali smo u žurbi. Nije bilo nikakve organizacije osim u nekoliko minuta. Jasno je da kada igrate protiv Crvene zvezde morate da igrate na mnogo višem nivou, mnogo bolje defanzivno i da više delite loptu. Dobili smo večeras dobru lekciju o evroligaškoj košarci - rekao je Erdogan.

NEZAPAMĆENO! Zvezda je razbijala Galatu, a onda su Delije zapevale staru SRPSKU pesmu (VIDEO)

Konferencvija nije mogla da prođe bez pominjanja Marka Ivkovića ubijenog u Istanbulu 2014. pre evroligaškog meča Zvezde i Galatasaraja. Erdogan nije ni od te teme bežao, a istakao je da to što se dogodilo tada nije uticalo na pripremu utakmice.

 - Iskreno nam je žao zbog onoga što se desilo u prošlosti, ja tada nisam bio trener Galatasaraja, ali to je bio tužan trenutak za sve. Ovde ja osećam pritisak kao i uvek, dolazio sam i ranije kao trener Fenerbahčea, ali nije bilo pritiska te vrste i na taj način. Nismo uneli neizvesnost u utakmicu, a navijači su mogli da slave već posle prve četvrtine jer smo zaostajali - zaključio je Erdogan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.