Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 23:34

TREĆA SMENA: Odluka o drugom finalisti Kopa Sudamerikana, igra se u Brazilu, Kolumbiji, Argentini, Meksiku...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noć

FLUMINENSE – SPORT RESIFE, 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

Fluminense igra toplo-hladno u finišu brazilske elite. I dalje je u igri za plasman u Kopa Libertadores, pa su mu tri boda neophodna na Marakani u meču sa Sport Resifeom koji nije prebrinuo brige oko opstanka, a ima šanse da se dokopa i Kopa Sudamerikane, drugorangiranog takmičenja na tlu Južne Amerike. U prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Resifeu, domaćin je pobedio tim iz Rio de Žaneira sa 1:0 pogotkom Ernanea iz penala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ŽUVENTUD – KRUZEIRO, 23.00

(Fudbal, Brazil 2)

Velikan iz Beko Orizontea imao je očajnu sezonu. Verovatno će da ostane u ligi, ali od Kruzeira se u ovom šampionatu Serije B očekivao ekspresan povratak u elitu, ali ništa od toga. Četa Luiza Felipe Skolarija je prošle nedelje poražena od „fenjeraša“ Oestea. Žuventudu ovaj meč mnogo više znači jer se bori za treću ili četvrtu poziciju koja vodi u Seriju A. Četiri kola pre kraja sezone, tim iz Kaksijas do Sula je petom mestu, prvom ispod crte.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DEFENSA I HUSTISIJA – KOKIMBO, 00.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

U finalu Kopa Libertadores gledaćemo brazilsko finala, a u borbi za pehar u drugorangiranom takmičenju na tlu Južne Amerike mogli bismo da vidimo argentinski duel. Lanus je prvi finalista pošto je izbacio Velez Sarsfild, a rival će mu biti bolji iz meča Defense i Hustisija i Kokimbe. Prvi meč u Santijago de Čileu nije ni odigran zbog virusa korone u redovima domaćeg tima. Domaćin, koga s klupe predvodi Ernan Krespo, favorit je u meču sa „fenjerašem“ šampionata Čilea.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VASKO DA GAMA – KORITIBA, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Dolaksom Vanderleja Luksemburga na kormilo Vasko da Game umesto Portugalca Rikarda Sa Pinta, nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Moreplovci su konačno pobegli iz opasne zone. Na dve utakmice koje je na klupi vodio nekadašnji selektor Brazila, mreža tima iz Rija se nije zatresla. Koritiba je na poslednjem mestu šampionata i samo čudo može da je ostavi u eliti. U prvom delu šampionata u Kuritibi, domaćin je pobedio tim iz Rija sa 1:0 golom Robsona u poslednjem minutu meča iz jedanaesterca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

JUNIOR – INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 01.30

(Fudbal, Koumbija – Apertura)

Titulu prošle sezone osvojila je Amerika iz Kalija, a noćas kreće novi šampionat, Apertura. Junior u Barankilji dočekuje Independijente. Junior je dobio tri poslednja prvenstvena meča protiv ekipe iz Medeljina. Ova dva tima su se sastala pre samo tri dana, kada je Independijente na svom terenu pobedio sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Kolumbije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KRUZ AZUL – PUEBLA, 02.00

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Legendarni Ugo Sančez, nekadašnji golgeter madridskog Reala, početkom godine seo je na klupi Kruz Azula. Debi je bio neuspešan jer je tim iz Meksiko Sitija poražen u gostima od Santos Lagune (0:1). Prilika za prve bodove tim iz prestonice imaće na Asteka stadionu kada stiže Puebla, koja je odigrala nerešeno (1:1) sa Čivas Gvadalaharom u prvom kolu novog šampionata Meksika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BAFALO BILS – BALTIMOR REJVENS, 02.15

(Američki fudbal, NFL)

Bitka za finale plej-ofa u AFC-a u NFL šampionatu. Očekuje se neizvestan duel. Bafalo je više pokazao u ligaškom delu sezone. Bilsi imaju sedam uzastopnih pobeda, uključujući i trijumf protiv Indijanapolisa (27:24) u „vajld kard“ vikendu. Baltimor je vezao šest trijumfa, a u prvoj rundi plej-ofa eliminisao je Tenesi u Nešvilu (20:13). Lamar Džekson, kvoterbek Rejvensi, prošle nedelje je ostvario prvi trijumf u doigravanju u NFL-u. Gosti se oslanjaju na igru trčanjem, domaćini na pas.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PORTLAND TREL BLEJZERS – ATLANTA HOKS, 04.00

(Košarka, NBA)

Atlanta je razbijena pre dva dana u Solt Lejk Sitiju od Jute (92:116). Hoksi će narednih nedelja igrati bez srpskog asa Bogdana Bogdanovića. Za Portland neće igrati nekoliko meseci centar Jusuf Nurkić zbog povrede ruke. Domaćini igraju na veliki broj poena, a u napadu dominiraju Dejmijan Lilard i Si Džej Mekalum. Gosti iz Džordžije se oslanjanju na Treja Janga, a u tim se posle povrede vratio i iskusni plejmejker Rejdžon Rondo, prošle sezone šampion sa Los Anđeles Lejkersima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.