Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 23:16

TREĆA SMENA: Kopa Libertadores, Kopa Sudamerikana, MLS plej-of...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RIVER PLEJT – ATLETIKO PARANENSE, 23.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

River Plejt iskoristio je priliku da u Kupu Dijego Armando Maradona odmori nosioce kako igrači što spremniji ušao u revanš meč četvrtfinala najjačeg kontinentalnog takmičenja. Ni prošarani sastav nije omeo Crvenu letnu da dođe do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozitivnog ishoda i u dobrom raspoloženju na Aveljanedi dočeka Atletiko Paranaense. Prvi meč u Brazilu završen je rezultatom 1:1, a Atletiko je u međuvremenu pretrpeo težak poraz na gostovanju Palmeirasu (3:0).

SANTOS – LDU KITO, 23.15

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Santos je iz Ekvadora doneo pozitivan rezultat i spokojniji je pred drugi meč sa LDU Kitom. Ekvadorci igraju promenljivo u nacionalnom šampionatu, ali uprkos nešto slabijim rezultatima u poslednje vreme zaostaju samo bod za Emelekom. I Santos dobro stoji u domaćem prvenstvu i visoko se kotira. Iz Ekvadora je Santos poneo 2:1, a prednost pred revanš stekao je golom Marinja iz penala.

FLAMENGO – RASING KLUB, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rasing je seriju loših rezultata prekinuo protiv Union Santa Fea pred revanš sa Flamengom. Izabranici Rožerio Senija imali su sasvim dovoljno vremena da se pripreme za drugi okršaj sa argentinskim klubom pošto su poslednji meč odigrali upravo protiv Rasinga i od tada nisu imali obaveze. Prvi susret u četvrtfinalu završen je 1:1, a mreže su se tresle u prvih 15 minuta.

UNION SANTA FE – BAIJA, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin će u revanšu četvrfinala morati da juri zaostatak od jednog gola. Baija je u prvom susretu sa Unionom na međunarodnoj sceni slavila minimalnim rezultatom, a gol odluke postigao je Oliver Souza Žunior. Od tada su Union i Baija u nacionalnim prvenstvima odigrali po utakmicu i pretrpeli poraze od Rasinga, odnosno Sao Paula.

DEPORTIVO KALI – VELEZ SARSFILD, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Velez Sarsfild je već jednom nogom zakoračio u polufinale, ali se nebrojano puta do sada pokazalo da revanši nisu samo formalnost i da su ekipe, ako olako pristupe utakmici, umevale da prospu i pozamašniju prednost. Velez mora biti na oprezu, ali ništa ne ukazuje na to da bi Deportivo mogao da se razgoropadi i transformiše. Tim iz Kalija u užasnoj je formi i pet utakmica u nizu je bez pobede.

.PEREIRA – AGILAS, 01.40

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pereira se pobedom na startu grupne faze popela na čelo Grupe A. Nadigrala je Pereira Medeljin, bila bolja rezultatom 2:1 i poslala ga na začelje jer su Envigado i Agilas podelili bodove. Pereira je tako prekinula crnu seriju koja je iznosila sedam utakmica bez trijumfa. U poslednja dva međusobna susreta Pereire i Agilasa, obe ekipe su odnele po pobedu rezultatom 1:0.

ORIJENTE PETROLERO – ROJAL PARI, 00.30

(Fudbal, Bolivija 1, Apertura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kada se u obzir uzmu forma i stanje na tabeli, Rojal Pari ne bi trebalo da ima većih poteškoća da se sa gostovanja vrati sa sva tri boda. Petrolero je povezao sedam utakmica u kojima nije osetio slast pobede, na čak šest nije osvojio ni bod i pretposlednji je tim bolivijske Aperture. Rojal puca na sam vrh tabele i pobeda mu je neophodna kako bi uz povoljan rezultat sa meča Atletiko Palmaflor – Bolivar preuzeo lidersku poziciju. Iz prethodna tri međusobna duela Rojal Pari je svaki put izlazio kao pobednik, a dva puta je slavio sa 1:0.

SIJETL SAUNDERS – DALAS, 03.30

(Fudbal, MLS plej-of)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bolji iz para Sijetl – Dalas izboriće plasman u polufinale, postati treći učesnik završnice MLS-a i čekati ishod meča između Sporting Kanzas Sitija i Minesote. Dalas je do četvrtfinala došao preko Portland Timbersa slavivši tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Sijetl je bio nadmoćan protiv Los Anđelesa (3:1). Lodeiro i družina spakovali su tri gola, demonstrirali su ozbiljan napadački potencijal, eliminisali Karlosa Velu i saigrače i poslali poruku Dalasu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.