Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2021, 00:11

TREĆA SMENA: Derbi Asunsiona, Nasional u poteri za Liverpulom, Boka u potrazi za prvim trijumfom u sezoni

Pogledajte koji nas to značajniji sportski događaji očekuju tokom noći

PATRONATO - INDEPENDIJENTE, 23.10

(Fudbal, Argentina Liga kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ni jedni ni drugi nisu na željeni način otvorili sezone. Oba tima poražena su minimalnim rezultatom na startu Liga kupa, Patronato od Taljeres Kordobe, Independijente od Lanusa. Večerašnji rivali su do sada odigrali osam međusobnih utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od kojih je čak pet pripalo Independijenteu, dok je Patronato slavio samo jednom.

NJUELS OLD BOJS - BOKA JUNIORS, 01.30

(Fudbal, Argentina kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Razočarala je Boka na startu sezone protiv Himnasije, morala je u finišu da se spasava poraza, pa će priliku za popravni imati protiv Njuelsa. Old Bojsi su svoj meč prve runde izgubili minimalnim rezultatom od Veleza, ali im tradicija dozvoljava da se nadaju pozitivnom rezultatu. Naime, Boka je na samo jednom od prethodnih pet gostovanja Njuelsu uspela da slavi u svim takmičenjima. Tri puta bilo je nerešeno, dok je jednom slavio domaćin.

GOJAS - BRAGANTINO, 00.30

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nakon što su savladali Botafogo u prethodnom kolu, i pride dočekali kikseve Baije i Fortaleze, u Gojasu su se ponadali da bi večerašnjom pobedom mogli čak i da izađu iz opasne zone, međutim, Baija ih je razočarala savladavši još jednog direktnog rivala, Fortalezu.Stoga je imperativ pobede još veći za Verdao, jer ukoliko ga ne ostvare ispašće i matematički. Tek u slučaju pobede će u poslednjem kolu protiv još jednog takmaca u borbi za opstanak, imati priliku da sačuvaju status prvoligaša i ostanu u Serji A i četvrtu uzastopnu godinu. Ali, Bragantino je na prethodnih devet mečeva u prvenstvu poražen samo jednom, i to od lidera Internasionala. Timovi su se u prethodnih deset godina sastajali sedam puta, od čega šest u Seriji B. Četiri su pripala Gojasu, dok ih Bragantino ima dva, računajući i ovosezonski, jedini u eliti.

GVADALUPE - MUNISIPAL GRESIJA, 23.00

(Fudbal, Kostarika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gvadalupe je sezonu otvorio sa dva poraza u tri uvodna meča, ali je neporažen na prethodnih pet utakmica. Doduše, čak četiri remija je u tom periodu ostvario domaćin, od čega tri rezultatom 2:2. Zanimljivo, Gresija je na startu šampionata nanizala pet remija, te bismo večeras mogli da očekujemo "iks", kojeg nije bilo ni na jednom od prethodnih sedam međusobnih susreta.

SANTA FE - INDEPENDIJENTE MEDELJIN, 00.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poraz od Atletiko Nasionala na startu šampionata, a potom pet pobeda, odnosno šest mečeva bez primljenog gola za Santa Fe. Independijente igra promenljivo, već ima dva poraza i remi, ali je na poslednja dva meča slavio uz sačuvanu mrežu. Međutim, na poslednja tri gostovanja Santa Feu nijednom nije postigao gol, niti stigao do boda.

NASIONAL - FENIKS, 00.00

(Fudbal, Urugvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nasional jedini za sada uspeva da drži korak za Liverpulom, ali da bi nastavio da prati lidera, moraće da slavi večeras. Domaćin još uvek nema poraz u šampionatu, prvenstveno zahvaljujući čvrstoj odbrani, koja je na dosadašnjih osam utakmica primila svega četiri gola, pa Feniks sa samo jednim trijumfom u dosadašnjem delu prvenstva ne može previše da se nada da će uspeti da mu nanese prvi neuspeh u šampionatu. Ni tradicija nije na strani gostiju - Feniks nije dobio nijedan od prethodnih 15 međusobnih duela sa Nasionalom. Štaviše, samo jednom je stigao do remija.

TIGRES - TIHUANA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle poraza od Bajerna u finalu Svetskog klupskog prvenstva, Tigres je upisao još jedan u prvenstvu, treći u sezoni, pa uz dve utakmice manje kaska za liderom Klub Amerikom devet bodova. Trijumf ne bi smeo da izostane večeras, međutim, biće teško ostvariv, jer Tihuana nema poraz u sezoni. Tradicija je pak na strani domaćina, s obzirom da je Tigres slavio na osam od poslednjih deset međusobnih mečeva.

ATLETIKO NASIONAL - LIBERTAD NASIONAL, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ako je suditi po startu sezone, očekuje nas još jedan ne preterano efikasni derbi Asunsiona. Atletiko je lider sa sedam bodova iz tri meča, ali uz dva postignuta gola po utakmici u proseku i manje od jednog primljenog, dok je Libertad slavio na oba svoja meča, uz gol-razliku 3:1. Međusobni dueli takođe ne donose previše golova, na samo dva od prethodnih sedam mreže su se tresle tri ili više puta. U tom periodu nije bilo remija, Libertad je slavio u četiri navrata, Atletika ima pobedu manje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Argentina u prvom planu, sigurica u Kaliju, Meksiko, NBA...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2021, 00:07

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..ATLETIKO TUKUMAN – CENTRAL KORDOBA, 23.15..(Fudbal, Liga kup Argentine)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Atletiko Tukuman i Central Kordoba jure prvu pobedu u drugom izdanju Liga kupa Argentine. Central Kordobu je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.