Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2020, 00:31

TREĆA SMENA: Atletiko Tukuman gazi sve u Argentini, Union Espanjola ide ka tituli, derbi u Sijetlu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

VASKO DA GAMA – FORTALEZA, 23.00

(Fudbal, Brazil 1)

Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto je posle mesec dana na klupi Vaska tek prošle nedelje ostvario prvi trijufm na klupi Moreplovaca. Ipak, nema razloga za preteranu euforiju, slavni tim iz Rija je i dalje u opasnoj zoni. Forataleza je očajnoj formi, vezala je četiri poraza, pa bi i ona mogla u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << borbu za opstanak. Vasko nije poražen od današnjeg rivala na šest vezanih utakmica. Poslednje tri su završene tipom 0-2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

DIAZ – SOL DE AMERIKA, 23.30

(Fudbal, Ekvador – Klausura)

Domaćin je poslednji u ekvadorskom šampionatu sa samo bodom. Sol de Amerika je takođe u donjem delu. Ima dva vezana poraza, a u jedinom gostovanju ove sezone je slavila protiv Libertada sa 2:0. Poslednjim meč ovih rivala završen je bez pobednika – 1:1, a pre toga je Sol de Amerika imala šest vezanih pobeda protiv Diaza.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SANTIJAGO VONDERERS – UNION ESPANJOLA, 01.00

(Fudbal, Čile 1)

Vonderers je u donjem delu tabele i boriće se za opstanak u čileanskoj eliti, dok je Union Espanjola kandidat ua titulu. Trenutno je na samo tri boda manje od lidera Univerzidada Katolika, koji je dva puta poražen u poslednja tri kola. Gosti su u prethodnih sedam kola sakupili čak 19 bodova. Tim iz Santijago de Čilea je pobedio samo jednom u prethodna četiri kola prvenstva ove južnoameričke države.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ATLETIKO TUKUMAN – RASING, 01.15

(Fudbal, Argentina – Liga kup)

Atletiko Tukuman je sjajan ove sezone u Liga kupu Argentine. Uz Banfild je jedini tim sa maksimalnih devet bodova. Rasing je otpisan, nema ni bod, sa samo jednim postignutim golom. Na sedam uzastopnih utakmiva ova dva tima dolazilo je GG. Tim iz Tukumana ima po dve pobede i remija u poslednja četiiri susreta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

PETROLERA – MILJONARIOS, 01.40

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Miljonarios iz Bogote je kasno upalio u šampionatu Kolumbije. Vezao je četiri pobede, ali nije uspeo da izbori plasman u četvrtfinale plej-ofa. Šansa mu je kup, gde u osmini finala gostuje Petroleri koja je završila Aperturru na 15. mestu sa tri uzastopna poraza. Ova dva tima su odigrala meč pre samo četiri dana i tada je Miljonarios razbio Petroleru na svom stadionu sa čak 6:1, uz tri gola napadača Ajrona del Valea.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

JALAPA – REAL MADRIZ, 02.00

(Fudbal, Nikaragva)

Da se podsetimo malo egzotičnog šampionata Nikaragve, jednog od retkih koji se igrao u aprilu i maju, kada je lopta stala u većini zemalja planete usled pandemije virusa korone. Jalapa je na trećem mestu sa osam bodova manje od lidera Estelija. Real Madriz je veoma loš. Trenutno je pretposlednji sa 16 bodova, a na tri uzastopna meča ovog tima dolazio je remi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SIJETL SIHOKS – ARIZONA KARDINALS, 02.20

(Američki fudbal, NFL)

Derbi Zapada Nacionalne fudbalske konferencije (NFC) mogao bi da bude jedan od ključnih za oba tima u borbi za plej-of u NFL šampkionatu. Obe franšize imaju skor 6-3, s tim da je Arizona u boljoj formi. Sihoksi su krenuli šampionat sa skorom 5-0, ali su onda na četiri poslednja meča čak tri puta poraženi. Rasel Vilson je izgubio čak 10 lopti u mečevima koje je četa Pita Kerola poražena i tu treba tražiti razloge posrtanja. Prvi meč u Finiksu dobila je Arizone posle drame i produžetka – 37:34.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Kreće Boka protiv Lanusa, štafetu preuzimaju River i Banfild

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2020

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..BOKA JUNIORS – LANUS, 23.00..(Fudbal, Argentinski liga kup)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Boka ipak nije nedodirljiva. To je čitava argentina videla zahvaljujući Taljeresu koji joj je skinuo skalp u trećem kolu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.