TRANSFER LETA U ISTANBULU: Reprezentativac stigao u redove turskog VELIKANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER LETA U ISTANBULU: Reprezentativac stigao u redove turskog VELIKANA!

Ne šale se.

Dugo su čelnici Šalkea i Bešiktaša vodili pregovore oko prelaska Jevhena Konopljanke u Istanbul. Bundesligaš nije hteo da spusti cifru obeštećenja ispod 4.000.000 evra, međutim, uporni Turci uspeli su da nateraju klub iz Gelzerkirhena da "spusti ručnu" i angažuju ukrajinskog reprezentativca za 3.500.000 evra, ali će ovaj novac morati da isplate u šest rata.

Novi trener Šalkea David Vagner precrtao je Konopljanku, pa su čelnici bundesligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeli da ga se otarase, zbog jedne od najvećih plata u klkubu. Jevhen će u Istanbulu zarađivati 2.500.000 evra po sezoni, po ugovoru koji će parafirati na četiri godine.

Beşiktaş have come to an agreement with both Yevhen Konoplyanka and his club Schalke 04 over his transfer to the club. Beşiktaş will pay a fee of €3M to Schalke 04 and the player will earn €2.5M per annum on a four year contract. (@ntvspor) pic.twitter.com/q5j3G11EBk

— Turkish Football News (@TFNews1923) August 20, 2019

Bešiktaš je krenuo u renoviranje tima, budući da su vodeći igrači blizu završetka karijere. Portugalac Kvarežma je napunio 35 leta, Džermejn Lens uskoro proslavlja 32. rođendan, dok je u poodmaklim fudbalskim godinama i Burak Jilmaz (34).

Zanimljivo da je Jevhen Konopljanka među najvećim "promašajima" tima sa "Veltens Arene", obzirom da je u Gelzerkirhen stigao za pozamašnih 12.500.000 evra, ali je u 57 mečeva na terenima Bundeslige postigao "mizernih" šest golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Barbara Stricova.

Game of shadows!!

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 20. Апр 2019. у 12:35 PDT

Neon Sun Kissed skin and wavy hair!! 🐝

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Апр 2019. у 5:36 PDT

Kick it like @victoriabeckham #simplicity @renatazelinka @thestoreprague

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 21. Дец 2018. у 3:48 PST

Za svojí kariéru toho bylo o mně napsáno dost. Ne vždycky jsem dostala prostor se následně sama vyjádřit, a proto, když se mi ozvali z redakce Bez frází s nápadem, že vydají knížku příběhů 19 sportovců, jejíž titulním bude ten můj - mými vlastními slovy - ani na chvilku jsem nezaváhala. Pokud se chcete dozvědět, co si o určitých situacích, které mě potkaly, myslím, jak se na okruhu doopravdy cítím, zkrátka nahlédnout více do mého já, přiblížit si, jak pracují moje myšlenkové pochody, pořiďte si ji. Na objednávky@bezfrazi.cz 📸 Jana Mensatorova

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Окт 2018. у 3:47 PDT

Koza na koze, @botyrockspring na noze. 👍 #basnik #photoshoot #boticky👟

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 5. Апр 2018. у 12:10 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.