TRANSFER KARIJERE: Bio je ljubimac Delija, sada ide u bivšeg Šampiona Evrope!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 18:03

TRANSFER KARIJERE: Bio je ljubimac Delija, sada ide u bivšeg Šampiona Evrope!

Nagrada za sjajne partije.

Bivši prvotimac Crvene zvezde Uroš Račić beležio je blistave partije u dresu portugalskog Famalikaa. Srpski fudbaler je u ovaj klub doveden na pozajmicu, iz španskog velikana Valensije.

Kako prenosi portugalska "A Bola", vezista je blizu okončanja saradnje sa Valensijom u koju je stigao 2018. godine iz redova Crvene zvezde!

Prema navodima, srpski vezista je na korak od potpisa za slavni Porto, višestrukog šampiona Portugalije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dvostrukog osvajača Lige šampiona, koji se na krov Evrope popeo 1987. i 2004. godine.

Od dolaska u na Mestalju, Račić nije dobio pravu priliku. Najpre je prosleđen u "B" tim Slepih miševa, da bi posle toga šest meseci igrao za drugoligaša Tenerife.

Račić je za Famalikao, najprijatnije iznenađenje tekućeg prvenstva Portugalije, postigao tri gola na 23 zvanična meča i na taj način skrenuo pažnju na sebe! Njegov tim nalazi se na korak od plasmana u Ligu Evrope, pošto kolo pre kraja imaju bod više od Rio Avea i nalaze se na poziciji broj pet!

Zmajevi sa Dragaa nisu sedeli skrštenih ruku i krenuli su u nikad žešći napad na vezistu, koji će se po svemu sudeći, završiti Račićevim transferom karijere.

Do pre desetak dana verovalo se da će večerašnji (21.45) meč Juventusa i Lacija odlučivati o tituli, ali su Rimljani očajnim nizom uručili novu titulu Staroj dami i sada se igra najviše za prestiž. Kec je 1,63, iks 3,90, dvojka 5,50, a tip GG3+ 2,00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.