TRANSFER BOMBA U SERIJI A: Juventus dovodi zvezdu iz Bosne

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 18:14

TRANSFER BOMBA U SERIJI A: Juventus dovodi zvezdu iz Bosne

Potencijalno kapitalno pojačanje.

Napdač Gonzalo Iguain definitivno će napustiti Juventus u letnjem prelaznom roku, pa treneru italijanskog šampiona Maurisiju Sariju preostaje da mu pronađe adekvatnu zamenu.

Italijanska štampa prenose da rukovodstvo Juventusa namerava da ispuni želju Sariju koji izuzetno ceni iskusnog napadača iz Bosne i Hercegovine, Edina Džeka, za kog smatra da bi se idealno uklopio u koncepciju igre.

I dalje se u Laciju nadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Juventus nije nedostižan, i dalje u Rimu živi san o Skudetu posle 20 godina. A u Rim večeras (21.45) stiže Milan i kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Milan.

Pauza izazvana epidemijom koronavirusa značajno je uticala na finansijsku situaciju u Romi što Juventusu olakšava posao.

Iza 34-godišnjeg napadača Roma je odlična sezona. Upisao je 35 nastupa, postigao 17 golova, zabeležio i devet asistencija.

U dresu Rome je za pet sezona odigrao je 214 mečeva i postigao 104 pogotka, ali nije osvojio nijedan trofej.

Edin Džeko je pre tri sezone bio najbolji strelac Serije A sa 29 postignutih golova.

Igrao je još za Željezničar, Teplice, Volfsburg i Mančester siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.