TRAMPA KOJA TRESE SERIJU A: Nikola Milenković oblači dres italijanskog velikana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 17:48

TRAMPA KOJA TRESE SERIJU A: Nikola Milenković oblači dres italijanskog velikana (FOTO)

Po ukusu trenera.

Italijanski klubovi Milan i Fjorentina na pragu su dogovora oko razmene igrača koja bi mogla da obeleži početak prelaznog roka u Seriji A.

Tamošnji mediji prenose da je na pomolu razmena fudbalera – Lukas Paketa bi trebalo da ode u Firencu, a Nikola Milenković u Milano.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Brazilski veznjak nije u planovima kod trenera Stefana Piolija i sreću će potražiti kod "ljubičastih". Sa druge strane, bivši štoper Partizana je igrač po meri šefa struke "rosonera".

Milan and Fiorentina are reportedly negotiating an exchange of loans with option to buy between Lucas Paqueta and Nikola Milenkovic https://t.co/xwtHwmlY8y #ACMilan #Fiorentina #SerieA pic.twitter.com/lDCfhuhZuP

— footballitalia (@footballitalia) August 7, 2020

Kočnicu u pregovorima za sada predstavlja finansijski aspekat, pošto je Paketa prošle godine doveden iz Flamenga za čak 38.000.000 evra, a Fiorentina nema nameru da toliko isplati Milanu.

Rešenje koje se nazire je, dakle, razmena igrača, s tim što će Milan otkupiti Milenkovića, dok će Paketa otići u Fiorentinu na pozajmicu, da bi na kraju sezone "ljubičasti" mogli i da ga otkupe, po nešto manjoj ceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.