TOTALNA OFANZIVA NA INĐIJU: Delije ODUŠEVLJENE - vraća se ZVEZDA tima (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:27

TOTALNA OFANZIVA NA INĐIJU: Delije ODUŠEVLJENE - vraća se ZVEZDA tima (SASTAVI)

Meč počinje u 17 časova.

Crvena zvezda je prošlog petka potvrdila primat u nacionalnom šampionatu i pobedom na Banjici po 31. put postala prvak Superlige. Posle dominacije u domaćem prvenstvu, izabranici Dejana Stankovića pokušaće da kvalitet potvrde i u Kupu Srbije, na terenu Inđije, rivala koji ih je u finišu februarskih dana iznenadio remiziravši na istom mestu (1:1).

Za razliku od tog duela, tim sa Marakane u ovome neće imati priliku za "popravni", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pohodnu na trofej koji se u Ljutice Bogdana čeka osam godina.

Trener Dejan Stanković odlučio je da zeleno-belima iz Srema suprostavi sledeći sastav: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Ivanić, Petrović, Jovančić, Ben - Vukanović, Pavkov.

Sa druge strane, njegov kolega na klupi Inđije Aleksandar Janjić odlučio se za sledeću jedanaestoricu: Preković – Cucin, Mihajlov, Jovanović, Čermelj – Purtić, Krasić – Bastajić, Banjac, B. Ilić – Vidić.

Utakmica u Inđiji počinje u 17 časova, a pravdu će deliti Lazar Lukić iz Beograda, pomagaće mu Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.