TOOOO NOLE, SRBENDO: Đoković OTKRIO kako će proslaviti 9. TITULU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 16:45

TOOOO NOLE, SRBENDO: Đoković OTKRIO kako će proslaviti 9. TITULU!

Srpski as "počistio" Rusa u finalu.

Ubedljivim trijumfom nad Danilom Medvedevim, najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranio je titulu na Australijan openu i ponovo pomerio granicu sa osvojenim devetim peharom u Melburnu.

Dominacija kakvu trenutno prikazuje Mančester Siti dugo nije viđena, pa su Građani na današnjem (17.30) gostovanju Arsenalu favoriti i kvota na dvojku je 1,60, dok je kec na Arsenal čak 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Mančester Siti.

Srpski as je na konferenciji odgovarao na brojna pitanja novinara, a jedno od njih bilo je kako će proslaviti novi pehar u Melburnu?

- Samo kućna žurka. Rakija, da! Nemam rakiju, da li neko ima rakiju ovde?! Rakija je nešto poput kratko piće, ali nemamo to. Imam vino ili neko ovde ako bude imao rakiju i poslaću i vama ako budem imao - rekao je Novak Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.