TO MU NEĆE OPROSTITI U ITALIJI: Bufonu preti suspenzija zbog ovih reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 21:13

TO MU NEĆE OPROSTITI U ITALIJI: Bufonu preti suspenzija zbog ovih reči

Verovatno će pauzirati jednu utakmicu.

Golman Juventusa i rekorder Serije A po broju utakmica Đanluiđi Bufon mogao bi da bude suspendovan zbog toga to je na meču protiv Parme koristio neprimereni rečnik.

Bufon je protiv Parme na meču odigranom krajem prošle godine uleteo u žustru raspravu sa saigračem Manolom Portanovom. Tom prilikom je Bufon i opsovao, mada nikog od igrača na terenu već Boga, a to se u Italiji ipak ne oprašta tako lako.

U trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

Zbog svega toga iskusnog golmana sigurno očekuje kazna suspenzije od jedne utakmice, a zanimljivo da su sankcije za ovakve prekršaje sve učestalije u vreme korona virusa jer se sve mnogo bolje čuje pošto se mečevi igraju bez prisustva publike na tribinama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.