TO JE NAPAD U BLAŽEM OBLIKU: Fudbaler Hofenhajma suspendovan na 3 meča - pred gostovanje Zvezdi stigle vesti iz saveza

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 16:18

TO JE NAPAD U BLAŽEM OBLIKU: Fudbaler Hofenhajma suspendovan na 3 meča - pred gostovanje Zvezdi stigle vesti iz saveza

Dobio direktni crveni karton.

Neopreznost ne prolazi nekažnjeno. Fudbaler Hofenhajma Denis Gajger suspendovan je na tri utakmice, zbog crvenog kartona koji je dobio na meču sa Majncom (1:1) u nedelju.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

Igrao se 80. minut, kada je mladi reprezentativac Nemačke faulirao Karima Onisiva, kako bi prekinuo kontranapad. Tada je odmah dobio direktan crveni karton, što Majnc na kraju nije umeo da kazni i da pobedi.

Disciplinska komisija Bundeslige je posle utakmice pregledala snimak i donela odluku da suspenduje Gajgera na tri utakmice. Razlog je taj što 22-godišnji vezista nije ni pokušao da dođe do lopte, nije bio čak ni blizu, već je namerno faulirao Onisiva.

To se prema pravilniku Bundeslige vodi kao "napad u blažem obliku", pa automatski vuče suspenziju od tri meča. Gajger neće igrati protiv Augzburga, Bajer Leverkuzena i Lajpciga. To se ipak ne odnosi na Ligu Evrope, tako da on može da zaigra protiv Crvene zvezde u četvrtak.

Објава коју дели TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim)

Gajger je igrao protiv crveno-belih u 1. kolu Lige Evrope, pošto je na početku drugog poluvremena zamenio Mijata Gaćinovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.