TIKET - DOKTORAT: Lagano štiklirao 17 PAROVA i uzeo 2.500 EVRA (FOTO + POKLON BONUS)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 17:01

TIKET - DOKTORAT: Lagano štiklirao 17 PAROVA i uzeo 2.500 EVRA (FOTO + POKLON BONUS)

Ovako se doktorira kladionica!

Ovo zapravo i nije tiket - više spisak stanara jedne omanje trospratnice.

Tačno 17 parova našlo se na tiketu majstora na meridianbet.rs, koji je vikend iskoristio da se opari za laganih 302.662,22 DINARA.

Najjače od svega je to da je tiket prošao kao voz kroz stanicu – nikad laganije. A bilo je tu i derbija, tipa Olimpijakos - Panatinaikos ili Slavija – Sparta.

Prava tiket simultanka sa dve osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igre – golovi i duple šanse. Dovoljno za kvotu 67.92 i nešto preko 2.500 EVRA čistog dobitka u kešu.

Da je bio malo strpljiviji i nije koristio Turbo Cash opciju rane isplate dobitka, igrač bi bio još bogatiji. Ali i ovako je zaslužio titulu kladioničarskog velemajstora.

I ne čudi što u Meridianu svakodnevno “pršte“ velike isplate kada ova kladionica ima ubedljivo najveću ponudu sportova i mečeva za klađenje i najvažnije – NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

Plus ima najjači poklon – baš za tebe.

Klikni OVDE i preuzmi 1.500 RSD BONUSA za klađenje BEZ USLOVA.

Sastavi tiket novcem koji kuća časti i sledeća ovakva priča je o tebi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.