TI ENGLEZI: Kolarovu preti oduzimanje vozačke dozvole?

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI ENGLEZI: Kolarovu preti oduzimanje vozačke dozvole?

Kako prenosi Dejli mejl srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov prekršio je saobraćajne propise tako što je prekoračio brzinu.
FOTO:STARSPORT

Naime, levi bek Mančester sitija je na mestu gde je predviđeno voziti 64,4 kilometra na sat vozio 82 kilometra na sat. Pošto, Kolarovu ovo nije prvi prekršaj sada mu preti kazna oduzimanja vozačke dozvole. Reprezentativac Srbije je već jednom uhvaćen u brzoj vožnji, ali je tada platio kaznu od 1.800 funti i dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je tri poena.
Kolarov je u ponedeljak trebalo da se javi sudu, ali to nije učinio. Novo ročište je 6. oktobra.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


CSKA IPAK PREJAK: Zvezda mučila Armejce, Teo za pobedu Rusa


SELEKTOR IZNENAĐEN: Odigrali smo dobru utakmicu, moramo da zadržimo mirnoću


MAJSTORIJA STEFANA JOVIĆA: Novi Zvezdin plej već ‘šalje za burek’ (VIDEO)






Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STOP: Kolarov ostaje bez vozačke dozvole?

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi da ostane bez vozačke dozvole jer ga je policija u Mančesteru "uhvatila" u prekoračenju brzine...Levi bek Sitija vozio je automobil marke "audi", a policija ga je zaustavila u mestu Didsberi...Kolarov se je juče nije pojavio na sudu u Mančesteru,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.