TERZIĆ POSLE PORAZA: Potvrdili smo da je OVO bio pravi potez! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ POSLE PORAZA: Potvrdili smo da je OVO bio pravi potez! (VIDEO)

Srpski šampion izgubio pod Vezuvom.

Nije novi poraz u Ligi šampiona obeshrabrio Zvezdana Terzića. Naprotiv, generalni direkotr Crvene zvezde oduševljen je pristupom i borbenošću svog tima, kao i postavkom taktike Vladana Milojevića u drugom poluvremenu.

- Imali smo dva različita poluvremena. U prvom kao da igrači nisu verovali u sebe, dok smo u drugom poluvremenu odigrali odlično, posebno poslednjih pola sata, što verovatno ima veze i sa izmenama. Pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo da ova Zvezda ima perspektivu i da može da igra na ovako visokom nivou - istakao je Terzić.

Upravi Crvene zvezde najviše se zameralo što je dovodila veliki broj pojačanja u prelaznom roku. Kao na traci, stizali su Marin, Jovančić, Ebisilio...

- Ovo je još jedna potvrda da smo napravili pravi potez dovođenjem velikog broja igrača, jer ne bismo izdržali ovakav ritam velikog broja utakmica. Marin je još jednom pokazao da je majstor - rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.