TERZIĆ NIKAD PONOSNIJI: Evo šta ga raduje više nego PETARDA protiv Kairata

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 13:31

TERZIĆ NIKAD PONOSNIJI: Evo šta ga raduje više nego PETARDA protiv Kairata

Neslućen mogućnosti...

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio jeda je ponosan na trijumf crveno-belih nad kazahtanskim Kairatom, kao i na podršku sa tribina.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć Kairat sa 5:0 i obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima - rekao je Terzić za klupski sajt.

Laku noć, zvezdaši!

⚽ 9' Aleksandar Katai

⚽ 21' Luis Dioni

🅰️ Aleksandar Dragović

⚽ 42' Aleksandar Katai

⚽ 49' Mirko Ivanić

🅰️ Milan Rodić

⚽ 56' Filipo Falko#fkcz #crvenazvezdafk #czv #zvezda #zvezdatv pic.twitter.com/ZxcIqdtQyM

— ZvezdaTV (@ZvezdaTV_fkcz) July 28, 2021

Kako je objasnio, na tribinama se našlo više od 20.000 dece iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i Srbije.

- Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama - istakao je Terzić.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetnijiKvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

On je najavio da će taj klub nastaviti i u budućnosti sa praksom dovodjenja mladih navijača na stadion, organizovanjem dolaska na, prema njegovim rečima, svaki meč.

-To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u ledja verujem da imamo neslućene mogućnosti - ocenio je Terzić.

Crvena zvezda će u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv moldavskog Šerifa 3. avgusta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga golmana Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.