TERZIĆ GA JE ŽELEO NA MARAKANI: Svi su ga videli kao Grofovog naslednika, a on PREUZIMA omraženi klub Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 12:47

TERZIĆ GA JE ŽELEO NA MARAKANI: Svi su ga videli kao Grofovog naslednika, a on PREUZIMA omraženi klub Zvezde

Pregovori uveliko traju.

Samo dan pošto je Robert Prosinečki odbio mogućnost da sedne na klupu svog nekadašnjeg kluba, Dinama iz Zagreba, umesto Igora Jovićevića, na Maksimiru su našli novo rešenje.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

Mladi stručnjak dobio je otkaz posle svega dva i po meseca, iako su Modri osigurali sa njim novu titulu. Sezonu će kraju da privede Zoran Mamić, ali Dinamo užurbani traži novog šefa stručnog štaba za sledeću sezonu. Obzirm da se Veliki Žuti zahvalio na pozivu, jer vodi Kajseri, na Maksimiru su se okrenuli Matjažu Keku.

Selektor Slovenije i svojevremeno velika želja generalnog direktora srpskog šampiona Zvezdana Terzića. Slovenac je bio najozbiljniji kandidat da nasledi Miodraga Božovića, ali tada nije došlo do dogovora sa Beograđanima, pa je na klupu seo Vladan Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.