TEO TI SI BOG: Neverovatno dodavanje GLAVOM i na kraju EGZEKUCIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

TEO TI SI BOG: Neverovatno dodavanje GLAVOM i na kraju EGZEKUCIJA (VIDEO)

Nestvaran potez.

Miloš Teodosić je čovek koji zna apsolutno sve kada je u pitanju košarka. Nije uvek najbolje fizički spreman, ali zbog ljudi poput njega ovaj sport i ima toliko fanova.

Partizanu je Evrokup nada za spas sezone, a današnje (17.30) gostovanje Lokomotivi jedan od presudnih mečeva za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rusi su favoriti – kvota na keca je 1,30, a na dvojku 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva – Partizan.

Košarkaši Virtusa savladali su Budućnost u meču trećeg kola Top 16 faze sa 87:65. Ekipa Saše Đorđevića odigrala je dominatno i ove sezone u prestižnom takmičenju imaju skor 13-0, ali potez Srbina je ostavio sve u čudu.

Miloš Teodosić je, jednu akciju započeo dodavanjem glavom, a na karju je sve začinio poentiranjem sa poludistance.

Madre mía Teodosic, pase de cabeza!!🙃🤪 pic.twitter.com/LT4dTziqvO

— Antonio Del Cerro (@Antocemon) January 26, 2021

Šta reći osim Teo ti si Bog!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.