TEK POSLE DRAME OD 120 MINUTA: Zvezda SAZNALA protivnika u plej-of meču Lige Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 18:35

TEK POSLE DRAME OD 120 MINUTA: Zvezda SAZNALA protivnika u plej-of meču Lige Evrope

Utakmica odluke igra se 1.oktobra.

Fudbaleri Crvene zvezde u plej-of meču za plasman u grupnu fazu Lige Evrope igraće protiv Ararata. Jermenski sastav je u trećem kolu kvalifikacija tek posle produžetka savladao slovenačkog šampiona Celje sa 1:0 golom Sergeja Vakulenka u 112. minutu

U meču odigranom u Jerevenu viđena je očajna utamica u kojoj su obe ekipe pre svega vodile računa o svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golu i kvarenju igre protivniku. Domaćin je imao veći posed lopte, bio nešto aktivniji, ali ozbiljnihih prilika nije imao. Zato i ne treba da čudi što u prvih 80. minuta nije viđen nijedan udarac na gol na obe strane. Slovenački šampion se razgoropadio u samom finišu i dva puta ugrozio srpskog golmana Stefana Čupića, ali do promene rezultata nije došlo, tako da je odluka pala u dodatnih pola sata igre.

Ništa se u odnosu snaga nije menjalo ni u prvom produžetku. Činilo se da se mreže neće tresti i da su penali neizbežni. Međutim u 112. minutu došlo je do odluke. Sergej Vakulenko koristi priliku za Ararat, vara golmana Celja Rozmana i zakazuje duel sa Crvenom zvezdom.

I Vojvodina će se za prolaz u plej-of Lige Evrope boriti u Belgiji večeras (20.00) i to protiv Standarda iz Liježa. Domaćin je veliki favorit s kvotom 1,55, iks je 4,20, a pobeda tima Nenada Lalatovića nosi kvotu 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Standard - Vojvodina.

Duel između Ararata i Crvene zvezde igraće se 1. oktobra u Jermeniji a pobednik će se plasirati u grupnu fazu Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.