TARIBO REŠIO SVE DA KAŽE: Ispali smo zbog žena, bilo je svega po sobama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 17:48

TARIBO REŠIO SVE DA KAŽE: Ispali smo zbog žena, bilo je svega po sobama

Vikao je, bio ljut...

Nekadašnji nigerijski fudbaler Taribo Vest prisetio se Svetskog prvenstva 1998. godine, na kojem je njegova selekcija stigla do osmine finala."Super Orlovi" su dotle došli preko grupe D, u kojoj su još bili Španija, Paragvaj i Bugarska, a u nokaut fazi bili poraženi su ubedljivo od Danske sa 4:1 u Parizu.

Vest kaže da ih je eliminacije koštala neozbiljnost pojedinih igrača.

- Čitao sam vesti o igračima koji obilaze noćne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubove i voze limuzine tokom Svetskog prvenstva. O tome ne znam ništa. Ali ono što znam je da su neki igrači u naš kamp dovodili žene, to sam video. To su bile Afrikanke koje su došle da gledaju turnir i koje su volele našu ekipu zbog načina na koji smo igrali u grupnoj fazi. Tim igračima nije bilo teško da ih odvedu u svoju sobu - rekao je bivši fudbaler Partizana.

On ističe da je to glavni razlog ispadanja sa turnira, kao i da je bio jako ljut na pojedine saigrače.

- Zbog toga protiv Danske nisu imali snage. Bili su umorni jer su veče pre meča bili sa tim ženama. Vikao sam na njih, bio sam jako ljut. Sve su to uradili jer su mislili da ćemo lako pobediti Dansku - dodao je Taribo Vest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.