TAJNI SASTANAK: Zvezda poslala NEPRISTOJNU PONUDU pojačanju koje  garantuje moćne rezultate u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 16:24

TAJNI SASTANAK: Zvezda poslala NEPRISTOJNU PONUDU pojačanju koje garantuje moćne rezultate u Evropi

Velika želja crveno-belih.

Posle Aleksandra Dragovića, Crvena zvezda je krenula u ofanzivu i na Aleksandra Prijovića (31).

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Crveno-beli i iskusni napadač sastali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se za vikend daleko od očiju javnosti, a bivšem reprezentativac Srbije je dobio konkretnu ponudu, piše Maxbet sport.

Nije teško pretpostaviti da bi Prijović, kao i Dragović, na “Marakani” dobio maksimalne finansijske uslove, što znači godišnju platu između 500.000 i 600.000 evra, plus bonuse za golove, trofeje i uspeh na evropskoj sceni.

Prijović je i dalje član Al Itihada, ali mu klub iz Džede duguje novac, pa bi uskoro trebalo da dođe do sporazumnog raskida ugovora.

Crveno-beli bi u narednih mesec dana trebalo da dobiju konačan odgovor napadača čiji je gol protiv Gruzije doneo Srbiji plasman na Sevtsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.