TAJNA VEZA: Krstičić zna čoveka koji je SRUŠIO Napoli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA VEZA: Krstičić zna čoveka koji je SRUŠIO Napoli (FOTO)

Crveno-beli analiziraju igru Napolitanaca.

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić otkrio je da će se konsultovati sa nekadašnjim saigračem iz Sampdorije Anđelom Palombom, koji je nedavno u u lozi pomoćnog trenera osetio kako se dobija Napoli

Krstičić je igrao osam godina za Sampdoriju i dobro poznaje prilike u italijanskom fudbalu, a trag koji je ostavio u Đenovi poslužiće mu da se što bolje pripremi pred duel protiv Napolija u utorak.

- Gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam utakmicu protiv "moje" Sampdorije, koja je odigrala izvandredan meč i pobedila Napoli sa 3:0. Verovatno ćemo i mi malo analizirati njihovu igru, a sigurno ću zvati nekoga iz Sampdorije da popričamo. Tamo je Palombo, moj nekadašnji kapiten, a sada pomoćni trener na "Marasiju" - otkrio je novinarima Krstičić posle pobede protiv Radnika.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.