MASTERS MAJAMI: Đoković GAZIO Aguta, pa povukao RUČNU. Španac ZASLUŽENO u četvrtfinalu  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS MAJAMI: Đoković GAZIO Aguta, pa povukao RUČNU. Španac ZASLUŽENO u četvrtfinalu (FOTO)

Sjajan meč.

Novak Đoković i Roberto Bautista Agut odigrali su sjajan meč u osmini finala Mastersa u Majamiju. Slavio je Španac posle velike borbe (1:6, 7:5, 6:3). Naš teniser je furiozno dobio prvi set sa 6:1 (iako je moglo biti i 6:0) i tada su svi pomislili da hita ka duelu sa Džonom Iznerom.

Razlika u klasi je bila više nego očigledna, ali mnogo se stvari promenilo u drugom setu.  Izgledalo je u nastavku kao da je Novak igrao "pod ručnom kočnicom". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đoković je krenuo sa brejkom na samom startu, ali Španac je odmah uzvratio. Pri rezutatu 5:4 za Aguta, Đoković je bio na redu da servira, ali kiša je prekinula meč. Povratak na teren je usledio posle pola sata i Agut je dobio set sa 7:5.

U trećem setu Španac je prvi uzeo brejk i poveo sa 3:1, ali Đoković je odmah u sledećem gemu uspeo da povrati meč u egal. Ipak, nije se došlo do izjednačenja, jer je Novak opet bio nervozan na svoj servis. Posle toga Španac privodi meč kraju i odlazi na megdan Izneru.

Delightful from Djokovic 😎@DjokerNole #MiamiOpen pic.twitter.com/CNtgrSC5fJ

— Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2019

Veliko iznenađenje u Majamiju napravio je Borna Ćorić koji je pobedio Nika Kirjosa. Australijanac je igrao perfektno do ovog meča uključujući i prvi set protiv Hrvata, ali tada mu je očigčledno nešto "kvrcnulo" u glavi i više nije uspeo da uspostavi ritam. U četvrtfinalu igraće sa Kanađaninom Feliksom Ožije-Aljasimom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

For SI!! Wowwww

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Feb 19, 2018 at 7:34pm PST

Bod goals

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 21, 2017 at 11:19am PST

The sock tan and Beats are on point for grass szn

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Jun 16, 2018 at 6:55pm PDT

Genie is so hot😍🔥running from the storm haha

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Dec 12, 2015 at 10:32pm PST

Good girl 😈

A post shared by Genie Bouchard (@eugenie_bouchard_) on Nov 5, 2017 at 11:50am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.