TADIĆ JE KRIV: UEFA objasnila zašto je poništen Ajaksov gol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ JE KRIV: UEFA objasnila zašto je poništen Ajaksov gol (FOTO)

Utakmica završena rezultatom 2:1.

Fudbaleri Ajaksa poraženi su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona (više pročitajte OVDE) od Reala, ali konačan rezultat je mogao da bude drugačiji. U 38. minutu sudija iz Slovenije Damir Skomina je poništio gol koji je postigao Nikolas Taljafiko. Usledilo je slavlje u Amsterdamu, ali je brzo prekinuto. Premijerno u Ligi šampiona upotrebljena je VAR tehnologija, a posle utakmice UEFA je detaljno objasnila zašto je poništen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodak. Glavni "krivac" je bio reprezentativac Srbije Dušan Tadić.

- U 38. minutu utakmice Ajaks - Real gol glavom Nikolasa Taljafika je poništen jer je njegov saigrač Dušan Tadić bio u ofsajdu i ometao je golmana - navedeno je u obrazloženju.

VAR in the UCL: in the 38th minute of the Ajax v Madrid first leg, Nicolás Tagliafico’s headed goal was ruled out following a VAR review. The referee identified that Tagliafico’s team-mate Dušan Tadić was in an offside position and interfering with the goalkeeper - pic.twitter.com/sPtZFd6YiB

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) February 13, 2019

Naravno, ovo nije "utišalo" gnev na društvenim mrežama. Apelovalo se na ukidanje VAR, a i postavljeno je pitanje da li bi gol bio poništen, da je na primer u sličnoj situaciji bio Karim Benzema ili neki drugi igrač Kraljevskog kluba.

Revanš je zakazan za 5. mart, a solidan "kapital" imaju Los Blankosi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte i fotografije Eženi Bušar, kanadske teniserke

On our way to save you 🚨

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 29, 2017 at 10:03am PDT

Costume preparations for Baywatch be like... 😂

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 30, 2017 at 6:47pm PDT

Baywatch

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Oct 28, 2017 at 9:27pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RAT NA ULICAMA RIMA: Sevali NOŽEVI u obračunu navijača Lacija i Sevilje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019

Ima teže povređenih...Veliki incident se desio u sredu uveče u prestonici Italije, Rimu, i to u samom centru grada. Grupa navijača Lacija je napala fanove Sevilje, koji su doputovali kako bi gledali utakmicu ta dva tima u Ligi Evrope, koja je na programu u danas od 18.55...TADIĆ JE KRIV: UEFA objasnila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.