Svlačionica Reala iznervirana: Nismo ti mi Barselona!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svlačionica Reala iznervirana: "Nismo ti mi Barselona"!

Problemi sve veći, igrači nezadovoljni, a vreme ističe. Jasno ko će biti krivac za sve...

U Realu nesigurnost pred nastavak sezone, situacija je loša, iako tabela to ne pokazuje. Ipak, iako kiksiraju i rivali, "Los Blankosi" deluju baš loše, golova nema, ništa ne funkcioniše, a nervoza je velika.

Kako smo i rekli, u nedelji pred prvenstvenu pauzu Perez se sastao sa Lopetegijem, dao mu ograničenu podršku, ali i napomenuo da stvari moraju brzo da se promene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Problem je "El Klasiko" koji je već za 12 dana, i ako Real izgubi u Barseloni, bivši španski selektor će biti otpušten.

U to niko ne sumnja, a novinar Eduardo Inda kaže da je svlačionica nezadovoljna pristupom.

"Lopetegi je promenio Zidanove principe iz osnova, model igre koji forsira nije u skladu sa karakteristikama Realovih igrača. Oni smatraju da pokušava da prekopira igru Barselone i veruju da je to najveći problem", tvrdi ovaj novinar.

On je sinoć objasnio da je ekipa navikla da igra čvršće, da protivniku često i prepusti posed i inicijativu, da brže stiže do gola, da jednostavno brza tranzicija iz kontre više odgovara igračima.

Zbogo toga oni smatraju da je odricanje od Zidanovog pristupa uslovilo mnogo lošije partije koje sada pokušavaju da svale na prodaju Kristijana Ronalda.

Giljem Balag, još jedno poznato ime španskog novinarstva je potvrdio da Lopetegi ima tri meča da pokaže da zaslužuje mesto na klupi, ali da poraz od Barselone znači otkaz, mada Florentino Perez i nema neku opciju kada je novi trener u pitanju.

Opet se pominje Antonio Konte, ali i mogućnost da Jogi Lev dobije otkaz čime bi bio slobodan da prihvati ponudu Reala. Nemci večeras gostuju svetskom prvaku i novi neuspeh bi povećao pritisak na Leva da posle 12 godina napusti kormilo "Elfa".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.