Svetski mediji preneli lažnu vest da je preminuo golman reprezentacije Portugala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:57

Svetski mediji preneli lažnu vest da je preminuo golman reprezentacije Portugala

Njegovo stanje je još uvek kritično.

* AŽURIRANO 25.2. *

Svetski mediji su preneli lažnu vest koja je stigla iz Portugala, da je golman Porta i reprezentacije Alfredo Kvintana preminuo je u 32. godini života od posledica srčanog udara.

Njemu je pozlilo na treningu u ponedeljak kada mu je dijagnostikovan srčani udar. Lekari su se 45 minuta borili da ga povrate u život, posle čega je prebačen u bolnicu. Golman Porta od tog trenutka bio je u komi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i priključen na aparate.

Diário do Minho... Ele está no Porto, nenhum jornal de cá noticiou isto e os jornais do Minho é que sabem... Tenham respeito e não espalhem fake news, lembrem-se dos familiares e amigos do Quintana https://t.co/SfDcsQTLuA

— 𝕋𝕀𝔸𝔾𝕆 (@ttiago1893) February 24, 2021

Sutradan su stigle bolje i prave vesti, da je golman ipak živ.

Šokantna vest koja je potresla ceo sportski svet ubrzo je popimila duge obrise - klub za koji igra Kvintana je demantovao navode o njegovoj smrti.

Alfredu je u ponedeljak tokom treninga pozlilo, a lekari su sat vremena pokušavali da ga vrate u život. Prebačen je u bolnicu, gde je ustanovljeno da je doživeo srčani udar, a on se nalazi u indukovanoj komi. Njegovo stanje je ozbiljno, a prognoze su loše, ali je još uvek živ i bori se za život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.