Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2021, 17:37

Svetska titula kao putokaz Zvezdinim fudbalerima u Portugaliji

Crveno-beli otputovali u Bragu na utakmicu odluke

Na dan kada se navijači prisećaju utakmice sa čileanskim Kolo Kolom i po ko zna koji put gledaju golove Vladimira Jugovića i Darka Pančeva u pobedi 3:0, fudbaleri Crvene zvezde putuju u Portugaliju na meč odluke grupne faze Lige Evrope.

Četvrtak, 21.00: (2.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Braga (3.50) Crvena zvezda (4.10)

Upravo će im svetska titula osvojena pre okruglo tri decenije biti dodatni motiv da odigraju na visokom nivou i pobede Bragu, čime bi zadržali prvo mesto i plasirali se direktno u osminu finala. Proleće u Evropi svakako je obezbeđeno, ali tek u poslednjem kolu dobićemo konačan rasplet ko će gde nastaviti takmičenje. Po trenutnom stanju, crveno-beli idu u osminu finala, Braga u šesnaestinu sa timom koji je bio trećeplasiran u Ligi šampiona, a Midtjiland se seli u Ligu konferencije. S tim da svako može da završi na bilo kojoj od tri pozicije.

Dejan Stanković za ovo važno gostovanje ne može da računa na povređenog Sekua Sanoga, a u Beogradu je ostao i Filipo Falko iako se po trenerovim rečima čini da je mogao da konkuriše za mesto u timu.

U Zvezdinoj ekspediciji našao se 21 fudbaler, svi obučeni u majice sa peharom svetskog šampiona osvojenim u Tokiju 1991, a to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Mirko Ivanić, Petar Stanić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Rišairo Živković, Milan Pavkov i Marko Lazetić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Crveno-beli spremni za "diplomski ispit" u Bragi

Izvor: RTS, 09.Dec.2021, 00:03

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su nešto posle 21.30 u Bragu, gde će u četvrtak odigrati utakmicu poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. U slučaju pobede, crveno-beli bi ostvarili istorijski uspeh, a to je plasman u osminu finala drugog po jačini evropskog takmičenja. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.