Švedska umalo šokirala Sloveniju – Dončić i Dragić sprečili iznenađenje

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 19:01

Švedska umalo šokirala Sloveniju – Dončić i Dragić sprečili iznenađenje

Košarkaši Slovenije pobedili su Švedsku rezultatom 84:81 u 6. meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Slovenci iz Grupe C odlaze sa 4 pobede i 2 poraza, a Finci igraju protiv Hrvata od 20 časova za obezbeđivanje prve pozicije.

Slovenija je zahvaljujući sjajnim igrama Luke Dončića i Gorana Dragića sprečila veliko iznenađenje, pošto je Švedska mogla da pobedi u ovom duelu.

Posle drame u samom finišu, Slovenci odnose trijumf broj 4 i Dončić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ističe sa 31 poenom, dok je Goran Dragić ubacio 20.

Na drugoj strani, 24 poena je postigao Ludvig Hakanson, a 15 Simon Birgander.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sjajni Dončić sa 31 poenom vodio Sloveniju do tesne pobede u Švedskoj

Izvor: RTS, 03.Jul.2022

Košarkaši Slovenije savladali su na gostovanju ekipu Švedske sa 84:81 u meču kvalifikacija za SP 2023. godine. . Još jedno maestralno izdanje Luke Dončića u reprezentativnom dresu, ovoga puta protiv selekcije Švedske u Stokholmu...Donćić je postigao 31 poen u veoma...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.