Sve ok sa Kutinjom, ali ne igra protiv Sitija

Izvor: B92, 08.Sep.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve ok sa Kutinjom, ali ne igra protiv Sitija"

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da očekuje zanimljiv meč protiv Mančester sitija i najavio da u ekipi ponovo neće biti Filipa Kutinja.

"Siti je izuzetno snažan i ne smemo da im dopustimo da rade ono što oni žele. Obe ekipe su jake u kontranapadima. Biće stvarno zanimljiva utakmica i stvarno uživam u njenoj pripremi", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Liverpula u subotu od 13.30 gostuju Mančester sitiju u utakmici četvrtog kola Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lige.

Posle tri odigrana kola Liverpul je drugi na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i Siti na četvrtom mestu.

Filipe Kutinjo ponovo neće biti u timu Liverpula iako je igrao za Brazil tokom reprezentativne pauze.

"Imali smo dobar razgovor. Bio je dobro raspoložen i još bolje je trenirao. Ali, morao sam da donesem odluku. U naredne tri nedelje imaćemo sedam utakmica, tako da neće biti puno vremena za trening", rekao je Klop.

"Pre nego što je otišao za Brazil, on nije trenirao oko tri nedelje. To znači da ga moramo pripremiti za nastavak sezone, što je prilično teško s našim rasporedom. Zato sam odlučio da ga izostavim iz ekipe za Siti. Mogao je da igra 15 ili 20 minuta, ali mislim da to nema nikakvog smisla. I on se složio s tim. Bio je to dobar razgovor", dodao je Klop.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop: Sve ok sa Kutinjom, ali ne igra protiv Sitija

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2017

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da očekuje zanimljiv meč protiv Mančester sitija i najavio da u ekipi ponovo neće biti Filipa Kutinja..."Siti je izuzetno snažan i ne smijemo da im dopustimo da rade ono što oni žele. Obje ekipe su jake u kontranapadima. Biće stvarno zanimljiva utakmica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.