Izvor: RTS, 18.Apr.2021, 14:48

Sve spremno za početak Srbija opena, organizatori gledaju ka nebu

Na terenima "Teniskog centra Novak" u ponedeljak počinje Srbija open, ATP turnir iz kategorije 250. Jedini problem za organizatore može biti kiša, koja već danima pada u prestonici Srbije.
Posle devet godina, Beograd će ponovo biti domaćin jednog ATP turnira, iz kategorije 250 – Srbija opena.

Organizatori su spremni za turnir, ali ih brinu meteorološki uslovi, koji bi u slučaju kiše znatno mogli da zakomplikuju organizaciju Srbija opena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Doduše, na šljaci može da se igra i dok pada kiša, ali ne i u slučaju velikih pljuskova, kakvih je bilo prethodnih dana u prestonici Srbije. 
U subotu je održan žreb, pa je poznato ko su protivnici osmorici srpskih tenisera koji su se našli u glavnom kosturu beogradskog turnira.
Iako je Srbija open trebalo da bude domaćin velikom broju kvalitetnih tenisera, pojedini igrači otkazali su nastup u Beogradu zbog povreda.
Novak Đoković, najbolji svetski teniser, obratio se fanovima pred dolazak u Beograd i istakao da je uzbuđen što će posle devet godina igrati u rodnom gradu.
Jedino što će nedostajati na turniru u Beogradu jesu navijači, kojih zbog pandemije koronavirusa neće biti na tribinama.
Turnir na terenima "Tensikog centra Novak" počinje u ponedeljak, dok je finale zakazano za nedelju, 25. april. Nagradni fond turnira je 650.000 evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.