Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je režirao čovjek iz sjenke: Menadžer rastavlja CR7 i Real

Španski El Mundo piše da je baš menadžer Jorge Mendes odlučujući faktor koji je presudio u Ronaldovoj odluci da napusti Real Madrid poslije osam vrlo uspješnih godina.

Da su menadžeri gotovo presudni faktori u biranju klubova kod najskupljih igrača, to je postala jasna stvar.

Mino Raiola istakao se u transferu Paula Pogbe u Manchester United iz Juventusa za 110 miliona eura, da bi ove sedmice odgovorio mladog Gianluigija Donnarummu od produživanja ugovora s >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milanom.

Njegov 'rival' u fudbalskom svijetu je Portugalac Jorge Mendes, jedan od najvažnijih ljudi u karijeri Cristiana Ronalda.

Španski El Mundo piše da je baš on odlučujući faktor koji je presudio u Ronaldovoj odluci da napusti Real Madrid poslije osam vrlo uspješnih godina. Mendes ima ideju...

Mendes je također menadžer Pepea, Fabia Coentraa i Jamesa Rodrigueza, a sva trojica od sljedeće sezone neće biti igrači Reala. Pepe je već otišao, na Coentraa se na računa, dok je James u nemilosti trenera Zinedinea Zidanea i želi pronaći klub u kojem će pokazati šta zna.

Ronaldo, tvrde španski izvori, nije sretan reakcijom Reala nakon što je optužen za utaju poreza u procesu u kojem smatra da je žrtva. Mendes već priprema teren za odvođenje svog sunarodnjaka u Manchester United, PSG, ali i Monaco.

Zanimljivo, slična se situacija dogodila Kolumbijcu Falcau dok je bio u Atleticu iz Madrida, pa ga je Mendes uspio smjestiti u Monaco gdje se porezi ne plaćaju.

(24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.