Sve izvesnije, trampa Junajteda i Arsenala! Da li je danas početak kraja za Murinja?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve izvesnije, trampa Junajteda i Arsenala! Da li je danas početak kraja za Murinja?

I jedni i drugi zagrejani za ovu soluciju. "Đavoli" danas na jugu, ovo bi mogao da bude uvod u otkaz Murinju...

Sve su veće šanse da vidimo razmenu između Junajteda i Arsenala ove zime.

Dva igrača su u istoj poziciji, i jedan i drugi biće slobodni na kraju sezone. Huanu Mati i Aronu Remziju ističu ugovori.

Arsenal je već obavestio Velšanina da ne pristaje na njegove uslove i on ima ponude nekoliko klubova, mada bi van Engleske teško mogao da dobije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šest ili sedam miliona po sezoni.

Mata će napustiti "Old Traford", pričalo se o povratku u Valensiju, ali i Juventusu, iskreno, tamo je konkurencija prejaka u ovom trenutku.

Kladionice su spustile kvote na zamenu, jer bi u januaru i Emeri i Murinjo dobili ono što žele, Mata u Arsenalu, Remzi u Junajtedu, ovo zvuči realno, a da li će desiti sačekaćemo još par meseci.

Inače, Arsenal danas u derbiju dočekuje Liverpul, u poslednjem meču dana u PL, dok će dan otvoriti gostovanje Junajteda "Trešnjicama" u Bornmautu. Domaćin je u odličnoj formi, ispred Junajteda su na tabeli, pobedom bi mogli u top 4, a mnogi tvrde da bi za Murinja ovo mogao da bude početak kraja, sledi gostovanje Juventusu, pa onda gradski derbi sa Sitijem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.