Suze legendi, ovako se Bajern oprostio od Roberija! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze legendi, ovako se Bajern oprostio od "Roberija"! (video)

Sjajni tandem završava odiseju sa gigantom iz Minhena.

Tim koji sa klupe predvodi Niko Kovač je stigao do nove titule u Bundesligi tek u poslednjem kolu, Borusija Dortmund im je disala za vratom do samoga kraja.

Nova "Salatara" će se pamtiti, ali ono što će obeležiti kraj ove sezone jeste odlazak hodajućih legendi tima sa "Alijanc" stadiona.

Frenk Riberi i Arjen Roben napuštaju Bavarsku, tridesetšestogodišnji Francuz napušta Nemce posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvanaest godina. Godinu dana mlađi Holanđanin je proveo okruglo deceniju u Minhenu.

Klub se na najlepši način oprostio do njih, moguće i sa duplom krunom ako uspeju da pobede RB Lajpcig u finalu Kupa Nemačke kroz četiri dana. J

edno je sigurno, dugo vremena će proći dok se u nekom timu ne nađe ovakav krilni tandem koji je vladao Nemačkom, a i Evropom u svojim najboljim godinama.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.