Sutra je novi okršaj u Podgorici, evo ko će deliti pravdu!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra je novi okršaj u Podgorici, evo ko će deliti pravdu!

Jedan od sudija je bio delegiran za drugu utakmicu, preostala dvojica debituju u ovoj finalnoj seriji.

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor posle sinoćnje velike borbe u ''Morači''. Već sutra od 19 časova na istom mestu biće odigrana četvrta utakmica finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda sada vodi sa 2:1 u pobedama, sutrašnja utakmica biće joj ujedno i druga ''meč lopta'' za osvajanje titule šampiona ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige, dok se Podgoričani nadaju povratku u Beograd i eventualnoj majstorici, koja bi se igrala u ponedeljak, 22. aprila.

Pitanje ko će deliti pravdu, postavlja se uoči svake utakmice, tako je i sada kada se vratila rezultatska neizvesnost.

Na sajtu ABA lige je već objavljena ta informacija i potvrđeno je da će sudije sutrašnje utakmice u Podgorici biti: Damir Javor, Sašo Petek i Uroš Nikolić.

Od njih trojice, jedino je Javor već bio delegiran u prethodnim mečevima finalne serije plej-ofa, konkretno drugoj u Beogradu koju je Zvezda dobila sa 107:69, dok će Petek i Nikolić prvi put deliti pravdu u ovogodišnjem finalu.

Da sada ne pominjemo istorijat primedbi koje je Crvena zvezda prethodnih sezona iznosila na Javorov račun, hajde da verujemo da sudije sutra neće biti u centru pažnje.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U petak u "Morači" sa pištaljkom će biti...

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2019

ABA odredila sudije za četvrtu utakmicu finala....Košarkaši Budućnosti izbegli su poraz u finalu ABA lige od Crvene zvezde mts i pobedom u sredu produžili seriju za, najmanje, još jednu utakmicu...Četvrti duel biće odigran u petak od 19 časova, ponovo u podgoričkoj "Morači", a na sajtu lige...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kazna za Budućnost: ABA liga prazni "Moraču"!

Izvor: Mondo, 19.Apr.2019, 00:35

Da li će i šampion biti slično kažnjen kao Partizan posle incidenata u utakmici sa Cedevitom ove sezone ili će prema Podgoričanima biti primenjena rigoroznija mera? Saznaćemo u toku dana...Današnja četvrta finalna utakmica ABA lige biće odigrana pred delimično ili potpuno ispražnjenim tribinama...

Nastavak na Mondo...

Bez straha, do titule

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2019

Došao je trenutak kada ćemo saznati da li će Crvena zvezda staviti šampionsku tačku na Jadransku ligu za ovu sezonu, ili će se finalna serija vratiti u Beograd za majstoricu koja bi bila odigrana u ponedeljak. Košarkaši Budućnosti sve nade polažu baš u takav scenario, dok se u taboru Crvene...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.