Surovi Suares: Barsa nikada nije ovako gubila bodove

Izvor: B92, 27.Jun.2020, 21:02

"Surovi" Suares: Barsa nikada nije ovako gubila bodove

Luis Suares, fudbaler Barselone, bio je razočaran posle remija sa Seltom.

Fudbaleri Barselone ponovo nisu pobedili u Vigu, iako su do poslednjih momenata imali vođstvo, meč je golom Iaga Aspasa završen rezultatom 2:2.

To je naljutilo napadača Barselone, Luisa Suaresa, koji je bio dvostruki strelac za Barsu i kritikovao novog trenera Kikea Setijena.

"Oseća se negativna atmosfera posle gubitka dva vrlo važna boda i sada moramo da pobedimo u svakoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do kraja i da čekamo da Real kiksne i izgubi bodove. Ta se frustracija jednostavno oseća, a na trenerima je da analiziraju sada. Nismo navikli da ovako igramo, Barselona nikada nije ovako gubila bodove", rekao je Suares.

Barselona je posle ovog remija na prvom mestu sa 68 bodova, dok Real Madrid ima bod manje i utakmicu manje i ima šansu da "sedne" na tron.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.