Supruga Tomasa Milera oplela po Kovaču, jer joj dragi nije bio u startnoj postavi

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Tomasa Milera oplela po Kovaču, jer joj dragi nije bio u startnoj postavi

Usledilo je izvinjenje.

Bajern je kiksnuo na "Alijanc Areni" protiv Frajburga, gosti su uspeli da izvuku bod, bilo je 1:1 u okviru 10. kola Bundeslige.

Golove su postigli Gnabri na jednoj i Holer na drugoj strani, a u postavi Bajerna se od starta nije našao nemački reprezentativac Tomas Miler, što se nije dopalo njegovoj supruzi Lisi.

Miler je na teren ušao u 71. minutu, a njegova supruga je preko društvenih mreža kritikovala hrvatskog stručnjaka jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se njen suprug nije našao u startnih 11.

"Trebalo je više od 70 minuta da mu proradi mozak", napisala je Lisa Miler na "Instagramu".

Tomas Miler je nakon utakmice "spustio loptu" i izvinio se zbog komentara svoje supruge, ali to nije bilo dovoljno, pa je i dotična Lisa posetila prostorije Bajerna kako bi se lično izvinila treneru Kovaču.

"Lisa Miler, supruga Tomasa Milera, otišla je direktno nakon utakmice protiv Frajburga do Alijanc Arene, kako bi se izvinila treneru Kovaču zbog njene objave na Instagramu nakon što je Tomas Miler ušao na teren", stoji u zvaničnom saopštenju Bajerna.

Kovač je prihvatio njeno izvinjenje.

Bajern je drugi nakon novog kiksa sa četiri boda manje od vodeće Borusije, koja pod novim trenerom Lusijanom Favrom na 15 mečeva ima učinak od 13 pobeda i dva remija, što je najbolji start sezone u istoriji "Milionera".

Bavarci sledeći meč igraju protiv AEK-a u okviru Lige šampiona u sredu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.