Superliga na staklenim nogama – dva kluba izlaze?!

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 17:11

Superliga na staklenim nogama – dva kluba izlaze?!

Nove iznenađujuće informacije stižu sa Ostrva u vezi sa Evropskom Superligom.

Mančester siti i Čelsi razmatraju da izađu iz cele priče oko novog takmičenja, javlja britanski Gardijan.

Pročitajte još I Gvardiola protiv Superlige

O tome se već šuškalo na Kongresu UEFA u Montreu, odnosno da bi dva kluba mogla da odustanu od prethodne ideje.

Razlog tome su nagativna reakcija navijača i javnosti, ali i pritisaka tamošnje Vlade i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbalskog saveza.

Postoji mišljenje da su Siti i Čelsi nevoljno ušli u ovaj projekat u koji će Amerikanci uložiti najmanje 3,5 milijarde evra, sve zbog uverenja da bi mogli da propuste priliku za takmičenje sa najboljima.

Kako nije bilo odziva iz Nemačke i Francuske, a UEFA najavila drastične mere, Čelsi i Siti razmatraju izlazak iz cele priče, prema Gardijanu.

Sve u trenutku kada stižu oštri tonovi iz Niona da će biti izbačeni iz Lige šampiona baš pred polufinalne susrete sa Real Madridom i Pari Sen Žermenom.

Što bi moglo da se dogodi u petak, ako se ne predomisle.

Ne bi trebalo ni naglašavati koliko bi to veliki udarac bio za Evropsku Superligu, možda i pokrenuo lavinu drugih odmetnika...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.