Superklasiko se igra u Madridu, a to je najveća sramota ikada?!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Superklasiko" se igra u Madridu, a to je "najveća sramota ikada"?!

Doneta je odluka da se problematični revanš susreta finala Kopa Libertadores odigra na evropskom tlu.

Već je poznato da je revanš susret finala najvećeg južnoameričkom takmičenja otkazan zbog nereda oko stadiona "Monumental", koji su počeli nakon što su navijači Rivera kamenovali autobus sa igračima Boke, što se potom pretvorilo u opšti haos na ulicama Buenos Ajresa.

"Superklasiko" je otkazan, na kraju je donešena odluka da se devetog decembra odigra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madridu, na stadionu Reala "Santijago Bernabeu".

Proslavljeni brazilski fudbaler, trenutno član Pari sen Žermena, Dani Alveš, smatra da je sramotno to što će se duel Rivera i Boke odigrati van južnoameričkog tla.

"Za mene, kao fudbalera, to što će se Boka-River odigrati van Južne Amerike je najveća sramota koju sam video i koju ću videti", oštar je bio Brazilac.

Nema sumnje da se brojni ljubitelji fudbala iz Argentine, pa i iz ostalih zemalja Južne Amerike osećaju slično kao i Alveš.

Krivica se može podeliti na više strana, na kraju će pasionirani ljubitelji ove igre najviše ispaštati, dok će River biti kažnjen sa dve utakmice igranja van svog stadiona, kao i sa 400 hiljada dolara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova bura oko "Superklasika", River u velikom problemu?!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 16:29

Iako je konačno rešeno gde će se revanš meč finala Kopa Libertadores odigrati, problemima nikad kraja...Nakon svih incidenata koji su se dogodili, revanš susret finala najvećeg klupskog fudbalaskog takmičenja u Južnoj Americi je najpre otkazan, da bi potom bio zakazan za deveti decembar, a sam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.