Šumaher se kreće i nije vezan za krevet!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher se kreće i nije vezan za krevet!

Eneglski mediji objavili tekst o zdravstvenom stanju slavnog vozača F1.

Foto: Guliver/Getty images/Mark Thompson

Uskoro će se navršiti pet godina (29. decembra) od kako je Mihael Šumaher doživeo težak pad na skijanju, posle kojeg je ostalo pitanje da li će slavni vozač Formule jedan uopšte preživeti.

Zdravestveno stanje sedmostrukog prvaka sveta i dalje se čuva u strogoj tajnosti. Na zahtev porodice, javnost teško dolazi do bilo kakvih informacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Mediji u engleskoj napravili su korak više i u ponedeljak objavili tekst u kojem stoji da je Šumaherovo stanje daleko bolje od očekivanog.

"Sportsmail" navodi da Nemac nije vezan za krevet, niti su mu potrebne cevčice da bi se hranio. U tekstu piše da nedeljni troškovi lečenja iznose oko 50.000 funti i da se Šumaher oporavlja u vili na obali Ženevskog jezera.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.