Sulejmani UMALO POGINUO: Fudbaler Dinama ga šutnuo u glavu, a onda je na Maksimiru zavladao MUK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani UMALO POGINUO: Fudbaler Dinama ga šutnuo u glavu, a onda je na Maksimiru zavladao MUK (FOTO)

Srpski fudbaler je pao na travu i nije ustajao

Revanš utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama iz Zageba i Jang Bojsa završena je rezultatom 1:2, pa je tako tim iz Švajcarske obezbedio plasman u grupnu fazu takmičenja.

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani bio je u duelu sa Slovencem Petrom Stojanovićem, u kojem ga je desni bek hrvatskog prvaka neoprezno šutnuo u glavu.

COMPLICADO MOMENTO#ChampionsxFOX Miralem Sulejmani quedó knockout >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << en el Zagreb-Young Boyshttps://t.co/w8ocUgzflA pic.twitter.com/6z6s2Htutc

— FOX Sports Chile (@FOXSports_Chile) 28. август 2018.

, već je lekarski tim gostiju pritrčao i uz pomoć redara ga izneo na nosilima sa terena.

Klub je saopštio da je Sulejmani doživeo potres mozga, a lekari su morali da mu izvade jezik da se ne bi ugušio.

Muk na stadionu Dinama je zavladao kada je utakmica završena, a Dinamo iz Zagreba će morati da se zadovolji igranjem u Ligi Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.